Camperverhuur

Camperverhuur

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Camperverhuur

Bij AutoFirst van Doornik kunt u ook terecht voor camperverhuur. 

U kunt bij ons een camper huren voor een langere periode of een weekend, het is allemaal mogelijk. De campers zijn volledig ingericht met tafel, stoelen, pannen, bestek, servies, fietsendrager en zonnepaneel (eventueel bed- en badlinnen ook mogelijk).


Camper Pilote 


Met zijn compacte maat van 6.50 meter kunt u op veel leuke camperplaatsen eenvoudig uw plekje vinden. Ook op parkeerplaatsen kunt u deze camper makkelijk kwijt.

Binnenin de camper is veel opbergruimte aanwezig in de kastjes maar ook onder het frans bed. Het interieur van de camper is in zeer nette staat. Tevens is er in de camper ook een draaibare televisie aanwezig die op 12 volt werkt.

Het Franse bed heeft veel slaapcomfort door de lattenbodem en goede matras, heeft een afmeting van 1.90m x 1.40m.

Op de camper is een zonnepaneel aanwezig waardoor u ook zelfvoorzienend kunt kamperen.
In het midden van de camper vindt u een dinette die gemakkelijk om te bouwen is tot een compact bed van 1.40 x 1.00 meter in de lengte richting of in de breedte richting van de camper van 2.10 x 1.10 meter.

De natte ruimte bevindt zich achter in de camper en is voorzien van een wasbakje met kastjes en spiegel, een toilet en daarachter een aparte doucheruimte.

Verder beschikt de camper over draaibare voorstoelen, een cassette luifel en een fietsenrek.

Deze camper is voorzien van een betrouwbare en krachtige Fiat Ducato 2.8JTD motor met 2800 cc en 128 PK. U rijdt hiermee dan ook gemakkelijk door de bergen.

Kortom een goede, betrouwbare camper om een fijne vakantie mee te houden.


Camper McLouisMet zijn compacte maat van 5.70 meter kunt u op veel leuke camperplaatsen eenvoudig uw plekje vinden. Ook op parkeerplaatsen kunt u deze camper makkelijk kwijt.

Binnenin de camper is veel opbergruimte aanwezig in de kastjes maar ook onder het franse bed. Het interieur van de camper is in zeer nette staat. Het comfort wordt optimaal verbeterd door de stand airco in de leefruimte, zodat u ook tijdens de warme nachten heerlijk slaapt.

Het Franse bed heeft veel slaapcomfort door de lattenbodem en goede matras, heeft een afmeting van 1.90m x 1.40m. En is geschikt voor 2 personen.

Op de camper is een zonnepaneel aanwezig waardoor u ook zelfvoorzienend kunt kamperen.
In het midden van de camper vindt u een dinette waarbij u met 4 personen comfortabel kunt zitten.

De natte ruimte bevindt zich achter in de camper en is voorzien van een wasbakje met kastjes en spiegel, een toilet en een douche.

Verder beschikt de camper over draaibare voorstoelen, een cassette luifel en een fietsenrek.

De sterke dieselmotor heeft pas 40.000km gelopen. U rijdt hiermee gemakkelijk door de bergen.

Kortom een goede, betrouwbare camper om een fijne vakantie mee te houden.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze camper verhuur tarieven of wilt u de beschikbare data weten, neem dan contact met ons op.